O nama

Nekome će biti interesantna priča da smo dio porodične firme ABV SISTEM koja posluje već 20 godina i da se naš poslovni uspjeh ogleda upravo u porodičnoj atmosferi unutar nje.

Primarna djelatnost ABV SISTEMA (firme sa sjedištem u Trebinju) je suva gradnja i on je osnovan 2003.godine.

ABV DEKOR je nastao sledeći 2017.godine u želji da upotpunimo našu uslugu proizvodima za kompletno opremanje enterijera. U našoj prodavnici u Trebinju  (na adresi Ulica Vuka Karadžića 10A) možete da kupite dekorativnu i profesionalnu rasvjetu, zavjese, mebl štofove, tapete i tepihe.

ABV LED RASVJETA je treći član ABV tima i fokus ove ekipe je na projektovanju rasvjete i “pametnih sistema” i prodaji profesionalne i dekorativne rasvjete. Oni su uključeni kao podrška svakom većem projektu i brinu da je svjetlo dovoljno dobro i jednako raspoređeno u objektu, da je boja adekvatna i uslovi koje prostor zahjeva ispoštovani.

Da bi cijela priča bila zaokružena, a naša usluga prema vama potpuna, 2022. godine nastaje ABV INTERIORS – studio za projektovanje i dizajn enterijera koji cemo Vam u nastavku malo bolje predstaviti.

Zovemo se Jovana Berat i Sofija Priljeva i po struci smo master inženjeri arhitekture.

Kada započnemo projekat, Jovana će komunicirati sa Vama, pobrinuti se da sve bude ispoštovano u dogovorenog roku, pomoći Vam da modele iz 3D rendera pronađete u radnjama, a Sofija će osigurati da su sve Vaše želje ispunjene, da tehnički sve bude savršeno tačno i da na kraju budete zadovoljni. I da, važno je napomenuti da se naš studio nalazi u Novom Sadu i da je to razlog zbog čega je  najveći dio naših projekata u Srbiji.