STAN ZA IZNAJMLJIVANJE - KAKO GA UREDITI?

Stanovi za iznajmljivanje postaju sve popularniji, jer dnevno rentiranje postaje tip smještaja sve traženiji među domaćim i stranim stanovništvom. To je prilika da korisnici osjete bliži kontakt sa okolinom i da se sa prijateljima bolje organizuju u zajedničkom prostoru nego kada unajme hotel ili klasičan apartman.

Kada pristupamo uređenju enterijera istih, najviše vodimo računa da:

Svaki od tih enterijera treba da bude po nečemu poseban i pamtljiv – U nastavku ćete pogledati primjere: U stanovima u Trebinju fokalna tačka je detalj u vidu POP ART postera, stanove u Beogradu na vodi pamtićete po zanimljivom drvenom panelu na TV-zidu, a kada odemo na Zlatibor jedva ćemo dočekati da zgrabimo knjigu i ušuškamo se pored kamina na klupici sa pogledom na planinu.

Takođe, važno nam je da pored estetske privlačnosti prostor bude funkcionalan i da nema višak stvari, te da je jednostavan za održavanje i čišćenje – Prednost ćemo dati keramici, umjesto parketu, perivim tkaninama i antifinger-print materijalima za namještaj po mjeri.

Kada biramo namještaj, vodimo računa da je dovoljno kvalitetan i otporan na habanje – jer su to prostori koji su frekfentniji od naših domova. Istovremeno nam je važno da ispoštujemo budžetske okvire klijenta određene komercijalnim zahtjevom.